Rätt person till rätt plats

Process

Vi hjälper våra kunder att finna den perfekta medarbetaren genom vår välutvecklade rekryteringsprocess för bemanning och rekrytering.

Att rekrytera ny personal kan ta mycket tid från er dagliga verksamhet. Easy Rent har erfarna rekryterare som utför intervjuer dagligen. Vi är proffs på rekrytering och ser till att både kompetens och personlighet passar er arbetsplats.

Kandidaterna söker sig själva till oss via annonser, vår hemsida och via våra andra rekryteringskanaler såsom Facebook, Linkedin, jobbsökarsidor, Google med mera. Eftersom vi även har ett brett nätverk inom industri och entreprenad så ligger vi i framkant med resurser i tid. Vi har också stor vana att välja ut bra kandidater. Vidare kan vi, om ni som kund så önskar, genomföra personlighets- och kapacitetsanalyser. Sammantaget gör det att vi kan erbjuda effektiva och prisvärda rekryteringstjänster.

Områden

Våra kunder arbetar främst inom sektorerna industri, logistik, bygg och administration. Vi lyssnar till era behov och erbjuder en flexibel lösning med snabb hantering. Easy Rent utbildar personal efter behov och är er resurs för att nå företagets optimala bemanning.

Easy Rent är övertygade om att det är individerna som avgör om en verksamhet blir framgångsrik eller inte och vår uppgift är att se till att du får individer som matchar ditt företags kultur och behov. Med stor ambition jobbar vi med att kartlägga varje kandidats unika kompetens, personlighet och motivation för olika uppgifter. Vårt arbete inleds med en behovsanalys hos dig. Detta resulterar i en kravspecifikation som sedan matchas mot intresserade kandidater.

  • Industri: svetsare, gruvarbetare, bergsborrare, montörer, produktionspersonal, CNC-operatörer, städare m.fl.
  • Offshore: ställningsbyggare, elektriker, montörer, svetsare m.fl.
  • Logistik: maskinförare för truck, gruvtruck, hjullastare, grävmaskin, kran och lagerpersonal m.fl.
  • Bygg: elektriker, snickare, betongare, murare, målare, anläggningsarbetare m.fl.
  • Kontor & Administration: telefonister, assistenter, receptionister, växelpersonal m.fl.

Arbetstagare & arbetsgivare på en plats.
Easy Rent har samlat de flesta och främsta arbetarna inom er bransch i vår rekryteringspool. Vi hittar den spetskompetens, erfarenhet och utbildning som ni söker hos en anställd.

När ni är medlem i vår rekryteringspool är era anställda skyddade mot anställningar hos konkurrerande företag från vår sida.

Att hyra personal är enklare än ni tror, i priset ingår allt ni slipper betala för.

Ni slipper ta ansvaret för lön, arbetsgivaravgifter och övriga kostnader betalar vi.

Oroa er inte för sämre tider. Hyr bara in personal för tiden ni har behov och betala bara för de timmar våra medarbetare arbetar hos er.

Ni slipper lägga tid och resurser på att rekrytera själv. Våra kandidater står redo att börja sitt uppdrag hos er. Vi har en välfylld kandidatbas och välutvecklade processer för att sköta er bemanning så snabbt och effektivt som möjligt. Easy Rent utbildar personal efter behov om det så gäller kompletterande förarbevis, licenser eller andra certifikat.

Skicka en offertförfrågan

Företag (obligatorisk)

Org.nr

Kontaktperson

E-post (obligatorisk)

Telefon

Bransch

Ämne

Ditt meddelande

Jag godkänner att Easy Rent behandlar mina uppgifter enligt personuppgiftslagen PUL